Virtuaalitunti: RIIO Faskia 2.12.2020

Buy this
  • 7,50 €

RIIO FASKIA - virtuaalitunti Keskiviikkona 2.12.2020 klo 19.10-20.00

Osallistu mistä tahansa! Ohjaajana Minna Mustonen.

Ilmoittauduthan viimeistään 2 tuntia ennen live-lähetyksen alkua.

Faskia -virtuaalitunneilla keskitytään lihaskalvoketjujen toimintaan. Kalvot yhdistävät lihakset toisiinsa ja vaikuttavat kokonaisvaltaisesti liikkuvuuteen, voimaan, ryhtiin ja hyvinvointiin. Kurssilla keskitytään faskiaketjujen huoltamiseen, vahvistamiseen ja oikeanlaiseen toimintaan lempeiden liikesarjojen ja venytysten avulla. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen. Tunnilla saat lisää liikkuvuutta ja parannat lihasten toimintakykyä ja voimantuottoa niin arjessa, kuin vaikka omassa urheilulajissa tai harrastuksessa. Jatkossa voit hyödyntää harjotteita myös kotona.

Maksamalla 7,50€ kertamaksun, saat sähköpostitse tuntilinkin live-lähetykseen viimeistään 15 min ennen tunnin alkua. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista.

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

"Kiitos hyvästä tunnista" "Oikein miellyttävää ja selkeää ohjausta"

"Suht helppoja liikkeitä näin tuki - ja liikuntaelin -oireisellekkin. Lopun jälkeen olisi voinut vaikka nukahtaa. Sinun pehmeä ääni sopi siihen täydellisesti. Kiitos."