Virtuaalitunti: Kehonhuolto Special / Satu & Minna 17.12.2020

Buy this
  • 12,00 €

Syksyn 2020 virtuaalikausi päätetään 75 min Kehonhuolto Special:iin kahden ohjaajan johdolla!


Kehonhuolto Special torstaina 17.12.2020 klo 18.30-19.45 Satun ja Minnan kanssa!Ilmoittauduthan viimeistään 2 tuntia ennen live-lähetyksen alkua.

Tunnilla yhdistellään RIIO Faskia ja Pilates -harjoitteita.

Faskia -harjoitteissa keskitytään lihaskalvoketjujen toimintaan. Kalvot yhdistävät lihakset toisiinsa ja vaikuttavat kokonaisvaltaisesti liikkuvuuteen, voimaan, ryhtiin ja hyvinvointiin. Tunnilla keskitytään faskiaketjujen huoltamiseen, vahvistamiseen ja oikeanlaiseen toimintaan lempeiden liikesarjojen ja venytysten avulla.

Pilates-harjoittelusta hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikuntaharrastusta aloittelevat, ja sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Vartalon syvien lihasten vahvistaminen, fysiologisesti oikeaoppisten liikeratojen harjoitteleminen sekä hengityksen syventäminen kehittävät mm. ryhtiä, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

Maksamalla 12€ kertamaksun, saat sähköpostitse tuntilinkin live-lähetykseen viimeistään 15 min ennen tunnin alkua. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista. Alustana käytämme tietoturvallista Dacastia.

Jos haluat maksaa tunnin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu tunnille sähköpostitse [email protected]