Virtuaalikurssi: Zumba® Gold 23.10. alkaen

Buy this
  • 35,00 €

Zumba® Gold- virtuaalikurssi
Perjantaisin 23.10.-27.11.2020 klo 11.00-11.50 (6 kertaa)

Osallistu mistä tahansa! Ohjaajana Minna Mustonen.


Zumba® Gold on hieman rauhallisempi variaatio Zumba®sta. Tunti sopii sinulle, joka haluat harjoitella mukaansatempaavaan musiikin tahtiin ilman hyppyjä tai jyrkkiä käännöksiä. Tunnilla on sama energinen latinalaisten rytmien ja kuumimpien hittien meno ja meninki nivelystävällisemmässä muodossa! Syke nousee huomaamatta ja hiki virtaa! Nauti tunnelmasta ja bailaa omalla tyylillä! Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Maksamalla kurssimaksun 35€ - pääset osallistumaan tunnille live-lähetyksenä ilmoitettuun kellonaikaan ja/tai - voit katsoa tunnin tallenteena silloin, kun sinulle sopii. Live-lähetyksen tuntilinkki ilmestyy sähköpostiisi viimeistään 15 min ennen jokaista tuntia. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista. Kun tallenne on katsottavissa, saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen. Voit katsoa tallenteen yhden kerran 7 päivän kuluessa. (Tallenteen pystyy ostamaan myös myöhemmin verkkokaupasta 7,50€ kertamaksulla.)

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]