Virtuaalikurssi: RIIO FASKIA 21.10. alkaen

Buy this
  • 35,00 €

RIIO FASKIA - virtuaalikurssi
Keskiviikkoisin 21.10.-25.11.2020 klo 19.10-20.00 (6 kertaa)

Osallistu mistä tahansa! Ohjaajana Minna Mustonen.

Faskia -virtuaalitunneilla keskitytään lihaskalvoketjujen toimintaan. Kalvot yhdistävät lihakset toisiinsa ja vaikuttavat kokonaisvaltaisesti liikkuvuuteen, voimaan, ryhtiin ja hyvinvointiin. Kurssilla keskitytään faskiaketjujen huoltamiseen, vahvistamiseen ja oikeanlaiseen toimintaan lempeiden liikesarjojen ja venytysten avulla. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen. Tunnilla saat lisää liikkuvuutta ja parannat lihasten toimintakykyä ja voimantuottoa niin arjessa, kuin vaikka omassa urheilulajissa tai harrastuksessa. Jatkossa voit hyödyntää harjotteita myös kotona.

Maksamalla kurssimaksun 35€ - pääset osallistumaan tunnille live-lähetyksenä ilmoitettuun kellonaikaan ja/tai - voit katsoa tunnin tallenteena silloin, kun sinulle sopii. Live-lähetyksen tuntilinkki ilmestyy sähköpostiisi viimeistään 15 min ennen jokaista tuntia. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista. Kun tallenne on katsottavissa, saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen. Voit katsoa tallenteen yhden kerran 7 päivän kuluessa. (Tallenteen pystyy ostamaan myös myöhemmin verkkokaupasta 7,50€ kertamaksulla.)

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

"Kiitos hyvästä tunnista"

"Oikein miellyttävää ja selkeää ohjausta"

"Suht helppoja liikkeitä näin tuki - ja liikuntaelin -oireisellekkin. Lopun jälkeen olisi voinut vaikka nukahtaa. Sinun pehmeä ääni sopi siihen täydellisesti. Kiitos."