Virtuaalikurssi: Kahvakuula 19.10. alkaen

Buy this
  • 17,50 €

Kahvakuula - virtuaalikurssi
Maanantaisin 19.10.-23.11.2020 klo 17.10-18.00 (6 kertaa)

Osallistu mistä tahansa!
Ohjaajana Minna Mustonen.

Toiminnalliset ja monipuoliset kahvakuulatunnit kehittävät lihasvoimaasi ja hapenottokykyäsi. Keskitymme kokonaisvaltaisiin liikkeisiin, jotka on mahdollista tehdä painavammallakin kuulalla. Pystyt treenaamaan kotoa käsin oman kunnon mukaan ja tarvittaessa osa liikkeistä on mahdollista tehdä myös ilman kuulaa. Tunti sopii niin miehille kuin naisille, tarvitset vain oman kahvakuulan ja alustan. Tarkoituksena on myös pitää hauskaa ja nauttia treenistä sekä kerryttää hyvää energiaa.

Maksamalla kurssimaksun 35€ - pääset osallistumaan tunnille live-lähetyksenä ilmoitettuun kellonaikaan ja/tai - voit katsoa tunnin tallenteena silloin, kun sinulle sopii. Live-lähetyksen tuntilinkki ilmestyy sähköpostiisi viimeistään 15 min ennen jokaista tuntia. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista. Kun tallenne on katsottavissa, saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen. Voit katsoa tallenteen yhden kerran 7 päivän kuluessa. (Tallenteen pystyy ostamaan myös myöhemmin verkkokaupasta 7,50€ kertamaksulla.)

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]"Hyviä vaihtoehtoja liikkeissä niin pystyi tekemään itselle sopivalla tasolla"

"Superhyvä treeni"

"Kivoja ja monipuolisia liikkeitä. Sopivasti haastava"

"Hauska meniniki ja hyvät musat!"