Virtuaalikurssi: Kahvakuula 11.1.2021 alkaen

Osta tämä
  • 35,00 €

Kahvakuula - virtuaalikurssi
Maanantaisin 11.1.-15.2.2021
klo 17.10-18.00 (6 kertaa)


Osallistu mistä tahansa!
Ohjaajana Minna Mustonen.

Toiminnalliset ja monipuoliset kahvakuulatunnit kehittävät lihasvoimaasi ja hapenottokykyäsi. Keskitymme kokonaisvaltaisiin liikkeisiin, jotka on mahdollista tehdä painavammallakin kuulalla. Pystyt treenaamaan kotoa käsin oman kunnon mukaan ja tarvittaessa osa liikkeistä on mahdollista tehdä myös ilman kuulaa. Tunti sopii niin miehille kuin naisille, tarvitset vain oman kahvakuulan ja alustan. Tarkoituksena on myös pitää hauskaa ja nauttia treenistä sekä kerryttää hyvää energiaa.

Maksamalla kurssimaksun 35€
- pääset osallistumaan tunnille live-lähetyksenä ilmoitettuun kellonaikaan ja/
- voit katsoa tunnin tallenteena silloin, kun sinulle sopii.


Live-lähetyksen tuntilinkki ilmestyy sähköpostiisi viimeistään 15 min ennen jokaista tuntia. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista.
Kun tallenne tunnista on katsottavissa, saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen. Voit katsoa jokaisen tallenteen yhden kerran. Tallenteet ovat katsottavissa koko kurssin ajan, 21.2.2021 asti. (Jokaisen tunnin tallenteen pystyy myöhemmin ostamaan myös yksittäin 7,50€ kertamaksulla.)


Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected] .
"Hyviä vaihtoehtoja liikkeissä niin pystyi tekemään itselle sopivalla tasolla"

"Superhyvä treeni"

"Kivoja ja monipuolisia liikkeitä. Sopivasti haastava"

"Hauska meniniki ja hyvät musat!"