Virtuaalikurssi: Fight 21.4.2021 alkaen

Osta tämä
  • 35,00 €

FIGHT - virtuaalikurssi

Keskiviikkoisin 21.4.-26.5.2021 klo 18.10-19.00

Osallistu mistä tahansa! Ohjaajana Minna Mustonen.

Löydä sisäinen taistelijasi! Tunnilla yhdistellään erilaisia lyönti- ja potkusarjoja musiikin vauhdittaessa menoa. Tälle tunnille et tarvitse kokemusta - mahtava taisteluasenne riittää! RIIO Fight haastaa koko kehon lihakset ja nostattaa sykkeen takuulla hauskanpitoa unohtamatta.

Maksamalla kurssimaksun 35€ - pääset osallistumaan tunnille live -lähetyksenä ilmoitettuun kellonaikaan ja/tai - voit katsoa tunnin tallenteena silloin, kun sinulle sopii. Live-lähetyksen tuntilinkki ilmestyy sähköpostiisi viimeistään 15 min ennen jokaista tuntia. Tuntilinkki avautuu tavalliseen nettiselaimeen, etkä tarvitse erillistä ohjelmaa tai kirjautumista. Kun tallenne on katsottavissa, saat sähköpostiisi linkin tallenteeseen. Voit katsoa jokaisen tallenteen yhden kerran viikon kuluessa live-lähetyksestä. (Tallenteen pystyy ostamaan myös myöhemmin verkkokaupasta 7,50€ kertamaksulla.)

Ilmoittauduthan viimeistään 18.4.2021, jotta saat ensimmäisen live-lähetyksen tuntilinkin ajoissa.

Jos haluat maksaa kurssin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

"Iso kiitos RIIO FIGHT -treenistä! Tekniikka toimi 100%, musat oli 5/5 ja tykkäsin sun ohjaustyylistä. Liikkeitä oli helppo seurata"

"Mahtava tunti ajatusten nollaukseen! Sopivaa riehumista musan tahdissa ja lopuksi aivan ihanan levollinen olo!"