RIIO Liikkuvuus 31.8. alkaen

Buy this
  • 75,00 €

RIIO Liikkuvuus


Maanantaisin klo 16.45-17.45 31.8.-5.10.2020 (6 kertaa)


Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)


RIIO Liikkuvuus on sinulle, joka haluat kehittää kehosi hyvinvointia ja liikkuvutta kokonaisvaltaisesti voidaksesi paremmin arjessa tai parantaaksesi toimintakykyäsi muissa lajeissa.
Tällä kurssilla teemme erilaisia harjotteita kehonhuoltotekniikoita ja -välineitä monipuolisesti hyödyntäen sekä erilaisia liikkuvuustreenejä. Kurssista on hyötyä myös erilaisten lihaskireyksien ja kipujen helpottamiseksi. Kunnioitamme jokaisen omaa tapaa liikkua.


Ohjaajana koulutettu hieroja, aikuisliikunnan ohjaaja Minna Mustonen.


Kurssin hinta 75€ / 6 kertaa. Kurssille mahtuu 8 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla, otathan yhteyttä [email protected]Ota mukaan oma jumppamatto. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata, mutta voit halutessasi lähettää ystäväsi tilallesi silloin, kun et pääse itse paikalle.


Studiomme valttina on pieni 6-12 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!