Faskia -tunti 2.7.2021 - Selkä & Hartia

Osta tämä
  • 17,00 €

Viimein pääsemme harjoittelemaan kasvokkain studiolla, asiakkaan tarpeet huomioivassa pienryhmäohjauksessa!

FASKIA-tunti selän ja hartioiden hyvinvointiin perjantaina 2.7.2021 klo 10.00-11.00 Hyvinvointistudio RIIO:ssa!

Ohjaajana Koulutettu hieroja, Minna Mustonen.

Tule mukaan erityisesti selkää ja hartioita huoltavaan lempeään Faskia -harjoitukseen. Et tarvitse aikasempaa kokemusta faskia-harjoittelusta. Kehoa huoltava tunti koostuu myofaskiaalisesta liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisesta täsmävenyttelystä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta ja turvallisesta faskiakäsittelystä pallolla sekä rullalla. Harjoitteet ovat monipuolisia koko kehoa harjoittavia liikkeitä, joita toistamalla voidaan vaikuttaa positiivisesti lihasten voimantuottoon, kehon hallintaan, tasapainoon, koordinaatioon ja liikkuvuuteen. Faskiaharjoittelusta hyödyt niin arjessa, kuin vaikka omassa urheilulajissa tai harrastuksessa, sekä yleisesti kaikenlaisesta kuormituksesta palautumisessa.

Maksamalla 17€ kertamaksun, varaat paikkasi tunnille pienryhmässä. Ilmoittauduthan viimeistään 30.6.2021 mennessä. Jos haluat maksaa tunnin Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä tai MobilePaylla, ilmoittaudu tunnille sähköpostitse [email protected]

Ota tunnille mukaan oma jumppa-alusta ja viltti. Muut välineet saat studiolta.

Studiomme valttina on pieni 4-6 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden.

Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!