ALKU Pienryhmävalmennus 11.1.2021 alkaen

Osta tämä
  • 259,00 €

ALKU PIENRYHMÄVALMENNUS 10 x 75min

Maanantaisin 11.1.-22.3.202. klo 18.15-19.30

Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)


Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Ryhmä tukee ja motivoi, ja ammattitaitoiselta valmentajalta saat eväät tulokselliseen harjoitteluun, pysyvään painonhallintaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistäviin elämäntapoihin.


Tämä matalan kynnyksen ryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tehdä ryhtiliikkeen elämäntapoihisi, löytää oman tapasi liikkua turvallisesti pitkän tauon jälkeen ja/tai pudottaa yli 5 kg painoa. Osallistuaksesi et tarvitse ennakko-osaamista, vaan opettelemme yhdessä tehokkaat ja turvalliset tavat harjoitella. Jokainen treenaa oman kuntonsa ja tavoitteittensa mukaisesti.

Alku-ryhmä kokoontuu viikoittain (10 x 75 min).


Ohjattujen kestävyys-, voima- ja kehonhuoltoharjoitusten lisäksi tapaamiset sisältävät tietoiskuja mm. ravitsemukseen, harjoittelun perusperiaatteisiin ja palautumiseen liittyen. Saat materiaalit ja ohjeet kaikista läpikäydyistä asioista paperilla. Jokaisella kerralla tehdään jonkinlainen treeni. Tämän valmennusjakson jälkeen sinun on helppo jatkaa matkaa itsenäisesti kohti omia tavoitteitasi ja vielä parempaa hyvinvointia. Valmentajana toimii personal trainer, koulutettu hieroja Minna Mustonen.


Kurssin hinta 259€ / 10 kertaa. Mukaan mahtuu 7 motivoitunutta osallistujaa.


Jos haluat maksaa valmennuksen tai osan siitä Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]

Lisätiedot: http://www.riio.fi/pienryhmavalmennus/


Ota mukaan oma jumppamatto. Mattovuokra studiollamme 2€.

Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata.


OHJELMARUNKO:

VIIKKO 1 Alkutapaaminen (lähtötilanne, energiankulutus&elämäntapa -testit)
VIIKKO 2 Ravitsemus, ruokavalio-ohjeet
VIIKKO 3 Kehonpainoharjoittelu, kotitreeni-ohjeet
VIIKKO 4 Liikkuvuus & Kehonhuolto
VIIKKO 5 Kokonaiskuormitus & Rentoutus
VIIKKO 6 Voimaharjoittelu
VIIKKO 7 Kävely- ja/tai juoksuharjoittelu
VIIKKO 8 Ryhti & Keskivartalon tuki
VIIKKO 9 Ulkotreeni/Toiminnallinen
VIIKKO 10 Päätös


Studiomme valttina on pieni ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!