Alku Pienryhmävalmennus 10.8. alkaen

Buy this
  • 245,00 €

Kaipaatko apuja pysyvään painonhallintaan tai maltilliseen kunnon kohotukseen ?
ALKU PIENRYHMÄVALMENNUS (10 x 90min)
Maanantaisin 10.8.2020-19.10.2020 klo 18.00-19.30 (ei tuntia 12.10.)
Hyvinvointistudio RIIO:ssa (Kirkkotie 4, Lieto)

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllisen valmennuksen ja yhdessä tekemisen parhaat puolet. Ryhmä tukee ja motivoi, ja ammattitaitoiselta valmentajalta saat eväät tulokselliseen harjoitteluun, pysyvään painonhallintaan sekä kokonaisvaltaista hyvinvointiasi edistäviin elämäntapoihin.

Tämä matalan kynnyksen ryhmä on tarkoitettu Sinulle, joka haluat tehdä ryhtiliikkeen elämäntapoihisi, löytää oman tapasi liikkua turvallisesti pitkän tauon jälkeen ja/tai pudottaa yli 5 kg painoa. Osallistuaksesi et tarvitse ennakko-osaamista, vaan opettelemme yhdessä tehokkaat ja turvalliset tavat harjoitella. Jokainen treenaa oman kuntonsa ja tavoitteittensa mukaisesti.
Alku-ryhmä kokoontuu viikoittain (10 x 90 min) ja mukaan mahtuu 10 motivoitunutta osallistujaa. Ohjattujen kestävyys-, voima- ja kehonhuoltoharjoitusten lisäksi tapaamiset sisältävät tietoiskuja mm. ravitsemukseen, harjoittelun perusperiaatteisiin ja palautumiseen liittyen. Tämän valmennusjakson jälkeen sinun on helppo jatkaa matkaa itsenäisesti kohti omia tavoitteitasi ja vielä parempaa hyvinvointia. Valmentajana toimii personal trainer, koulutettu hieroja Minna Mustonen.
Jos haluat maksaa valmennuksen Smartum-, Tyky-, ePassi- tai Edenred -maksuvälineillä, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse [email protected]
Lisätiedot: www.riio.fi/palvelut/pienryhmaliikunta

Ota mukaan oma jumppamatto. Mattovuokra studiollamme 2€. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Poissaolokertoja ei korvata.

Studiomme valttina on pieni 6-12 henkilön ryhmäkoko, jolla takaamme rennon ja lämpimän ilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen ohjaukseen jokaisella tunnilla. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Haluamme tarjota ainutlaatuisia hyvän mielen liikuntakokemuksia jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tervetuloa harjoittelemaan meidän kanssa!